Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βύρωνας Μπροστά» Μιλτιάδης Μπαντής στο dimarxos.gr – «Διαθέτουμε μία από τις καλύτερες εθελοντικές ομάδες της Ελλάδας»

Ακολουθήστε μας

Στο 4ο Forum του ΣΠΑΫ βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βύρωνας Μπροστά» κ. Μιλτιάδης Μπαντής και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Δ/ντη ΜΜΕ Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Λάμπρο Κατσαρό.

Ο κ. Μπαντής υποστήριξε ότι ο Υμηττός είναι η ζωή όλων και θεωρείται χρέος να τον προστατεύσουμε.

Ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες έτσι ώστε και φέτος ο Υμηττός να παραμείνει ζωντανός τονίζοντας ότι το αντινέρο φέτος θα δοθεί σε μεγάλη προσοχή στην Καισαριανή στο Βύρωνα σε ένα κομμάτι που υπάρχει δάσος του Υμηττού έτσι ώστε και φέτος να είναι αλώβητος από τις φωτιές, δηλαδή να μαζευτεί όλη η καύσιμη ύλη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βύρωνας Μπροστά» Μιλτιάδης Μπαντής στο dimarxos.gr - «Διαθέτουμε μία από τις καλύτερες εθελοντικές ομάδες της Ελλάδας»



Ο κ. Μπαντής ανέφερε ότι είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά την προσπάθεια αυτών που ανιδιοτελώς μπαίνουν στη μάχη της φωτιάς για να βοηθήσουν το πυροσβεστικό σώμα και τόνισε ότι είναι τύχη το γεγονός ότι ο δήμος έχει μία από τις καλύτερες εθελοντικές ομάδες της Αττικής, ίσως και της Ελλάδας.

Μιλτιάδης Μπαντής: Αναλυτικά η συνέντευξη

Τελευταία Νέα

«PosoKanei»: Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή – Θα αποκαλύπτει σε πραγματικό χρόνο τις τιμές στα ράφια

«PosoKanei»: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ηλεκτρονική...

Συνταγματική αναθεώρηση: Παρακολουθήστε LIVE τη συζήτηση στη Βουλή

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση. Τα μέλη της διακομματικής...

Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε κάνουν πρεμιέρα – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για χιλιάδες καταναλωτές ενόψει της...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες