Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025

Κλείνει στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Ακολουθήστε μας

Τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, θα κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων Α21-επίδομα παιδιού, όπως ανακοίνωσαν το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την 28η Σεπτεμβρίου 2023, για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του τέταρτου διμήνου του έτους.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε για τους δικαιούχους την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Για να ολοκληρωθεί η αίτηση, πρέπει να υποβληθεί οριστικά. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Τελευταία Νέα

Ομόνοια: Αυτοκτόνησε ο Αμερικανός με τη σακούλα στο κεφάλι – Το εύρημα που ξεκαθάρισε την υπόθεση

Ομόνοια: Σε αυτοκτονία οφείλεται όπως φαίνεται ο θάνατος του...

Περιφέρεια Κρήτης: Δύο κορυφαίες διοργανώσεις τένις ATP Challenger φιλοξενεί η Κρήτη

Περιφέρεια Κρήτης: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στην Κρήτη δύο...

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Στη «FOOD EXPO 2025» με ρεκόρ συμμετοχών

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσε δυναμικό...

Δήμος Μοσχάτου Ταύρου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Δήμος Μοσχάτου Ταύρου: Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης,...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες