ΚΕΔΕ: Την Πέμπτη η συνεδρίαση – Παρών ο υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου

Ακολουθήστε μας

Συνεδριάζει την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026 και ώρα 12:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, 3ος όροφος).

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με την ενημέρωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Στη συνεδρίαση θα παραστεί ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος θα ενημερώσει για το έργο: «Ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας των Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού».

Μεταξύ άλλων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα συζητηθούν τα ακόλουθα:

  • Παρατηρήσεις – Προτάσεις επί του σχεδίου νόμου του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό με τίτλο: «Αδειοδότηση παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης περιφερειακής εμβέλειας και λοιπές διατάξεις».

Εισηγητήςκ. Α. Μαμάκος,  Πρόεδρος Επιτροπής Ψηφιακής Διακυβέρνησης

  • Ενεργοποίηση του έργου: «Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Τέλους Ακίνητης Περιουσίας/Δημοτικών Τελών και Δημοτικού Φωτισμού»..

Εισηγητής:κ. Θ. Αμπατζόγλου, Δήμαρχος Αμαρουσίου

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ (https://kede.gr/).

Τελευταία Νέα

Ανασχηματισμός: Κώτσηρας στη θέση Κυρανάκη στο Μεταφορών – Παραμένει εκπρόσωπος ο Μαρινάκης

Επισπεύθηκε τελικά ο μίνι ανασχηματισμός στο κυβερνητικό σχήμα και οι μετακινήσεις...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες