Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

Ένοχοι για τραγωδία με 4 νεκρούς πρώην δήμαρχος και αντιδήμαρχος

Ακολουθήστε μας

Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ο πρώην δήμαρχος Φαιστού και η αρμόδια τότε αντιδήμαρχος, για την τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς στα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου.

Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή δια παραλείψεως, επιβάλλοντας στον καθένα ποινή φυλάκισης δύο ετών για κάθε θύμα, αλλά κατά συγχώνευση πέντε έτη, με αναστολή.

Η τραγωδία είχε σημειωθεί το Φεβρουάριο του 2019 όταν μετά από κοινωνική εκδήλωση στην οποία είχαν παραστεί, μια 30χρονη γυναίκα με τον 29χρονο σύζυγό της, την 21 ετών αδερφή της και την 58χρονη μητέρα της, επιχείρησαν να περάσουν από ιρλανδική διάβαση, εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα τέσσερα άτομα είχε παρασυρθεί και οι επιβαίνοντες είχαν εντοπιστεί νεκροί, μετά από έρευνες.

aftodioikisi

Τελευταία Νέα

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Ανθοκομική Έκθεση Βάρκιζας

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στα εγκαίνια...

Δήμος Βριλησσίων: Πάνω από 2.700 νέες φυτεύσεις δέντρων από τις αρχές του 2024

Δήμος Βριλησσίων: Περισσότερες από 2.700 νέες φυτεύσεις δέντρων και...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεσμευτήκαμε ότι θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και αυτό κάνουμε»

Νίκος Χαρδαλιάς: Το στρατηγικό πλάνο της Περιφέρειας Αττικής για...

Δήμος Κηφισιάς: Όλοι στην 71η Ανθοκομική Έκθεση

Δήμος Κηφισιάς: Από το 1937 και με μοναδική διακοπή...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες