Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025

Δήμος Σαρωνικού: Απομακρύνθηκε ο κάδος απορριμάτων με εντολή Παπαχρήστου

Ακολουθήστε μας

Δήμος Σαρωνικού: Όπως έχει επισημανθεί πολλάκις από την ιστοσελίδα μας, ο κ. Δημήτρης Παπαχρήστου είναι ένας δήμαρχος «μαχητής», ένας δήμαρχος που αγρυπνά για να βελτιώνεται συνεχώς η καθημερινότητα των δημοτών του.

Το πρωί της Τετάρτης (13/11) ένας πολίτης επεσήμανε σε ομάδα στο facebook που απαρτίζεται από πολίτες του Δήμου Σαρωνικού ότι σε κάποιο σημείο υπάρχει ένας αυτόματα αδειαζόμενος κάδος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να ξέρω ποιος τοποθέτησε αυτούς τους αυτόματα αδειαζομενους στην θάλασσα κάδους. Θα τον παρακαλούσα όμως να τους αλλάξει με κλειστούς ή οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που έκανε.».

Δήμος Σαρωνικού: Απομακρύνθηκε ο κάδος απορριμάτων με εντολή Παπαχρήστου

Για μία ακόμη φορά ο κ. Παπαχρήστου επέδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά ζητώντας ο ίδιος από τον πολίτη να του αναφέρει το σημείο που βρίσκεται ο κάδος.

Εκείνος επεσήμανε ότι ο κάδος βρίσκεται στο 56,5ο χιλιόμετρο, λίγο πριν την τελευταία στροφή στο Καταφύγι.

Όπως ήταν φυσικό, η εντολή απομάκρυνσης του κάδου δόθηκε και η τάξη αποκαταστάθηκε.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Σαρωνικού επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά σε αιτήματα δημοτών του, καθώς δεν πρέπει να ξεχνά κανείς μας τον λυσσαλέο και καθημερινό αγώνα που δίνει κόντρα σε όλους προκειμένου οι παραλίες Γλύστρα και Ευκάλυπτα να παραμείνουν ελεύθερες για τους πολίτες.

Τελευταία Νέα

ΕλΔΑΠ: Πρώτη δημόσια παρουσίαση των προδιαγραφών για τα σχέδια αστικής ανθεκτικότητας

ΕλΔΑΠ: Η πρώτη δημόσια παρουσίαση των προδιαγραφών για τα...

Μυρίζει… μπαρούτι η λαχαναγορά του Ρέντη – Έμπορος απέστειλε εξώδικο στη διοίκηση

Η εταιρία Νature's Fresh με εξώδικη δήλωση προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο...

Για πρώτη Φορά το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στην Κηφισιά – Στον πανέμορφο Κηφισό ποταμό

Για πρώτη Φορά το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στην Κηφισιά:...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες