fbpx
Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2025

Δήμος Πετρούπολης: «Καταπέλτης» ο Σίμος για εποχικούς πυροσβέστες – «Μετέτρεψαν τους ήρωες του καλοκαιριού σε ”σάκους του μποξ”»

Ακολουθήστε μας

Δήμος Πετρούπολης: Στο πλευρό των των εποχικών πυροσβεστών στέκεται ο Δήμος Πετρούπολης και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, τονίζοντας μεταξύ άλλων με ανακοίνωσή του ότι «τάσσεται στο πλευρό των εποχικών πυροσβεστών στον δίκαιο αγώνα που κάνουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα».

«”Εν μια νυκτί” η κυβέρνηση μετέτρεψε τους ήρωες του καλοκαιριού σε “σάκους του μποξ” για τις δυνάμεις καταστολής, μέσα και έξω από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας» δηλώνει επίσης ο κ. Σίμος και καλεί «πλήρωση όλων των κενών που υπάρχουν στην Πυροσβεστική, για να έχουν επαρκή, σύγχρονα και αποτελεσματικά μέσα στη μάχη που δίνουν με τις φωτιές».

Υπενθυμίζεται πως στο πλευρό των εποχικών πυροσβεστών στάθηκαν με αντίστοιχες δηλώσεις και επικεφαλής των Δήμων Καισαριανής και Χαίδαρίου, Ηλίας Σταμέλος και Μιχάλης Σελέκος.

Δήμος Πετρούπολης: Ακολουθεί η πλήρη δήλωση του Βαγγέλη Σίμου

«”Εν μια νυκτί” η κυβέρνηση μετέτρεψε τους ήρωες του καλοκαιριού σε “σάκους του μποξ” για τις δυνάμεις καταστολής, μέσα και έξω από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Αποτελεί ντροπή και αίσχος η εξοργιστική και απόλυτα καταδικαστέα απόφασή της να αντιμετωπίσει τους 2.500 διαμαρτυρόμενους εποχικούς πυροσβέστες με γκλοπ και χημικά.

Να φερθεί σαν σε εγκληματίες στους ανθρώπους που με ελλιπέστατα μέσα, όλο το καλοκαίρι, υπερέβαλλαν εαυτούς για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες, να σώσουν ανθρώπους, δάση, περιουσίες.

Κατά την κυβέρνηση είναι “έγκλημα”, να ζητάνε οι εργαζόμενοι μόνιμη δουλειά και σύγχρονο εξοπλισμό για να επιτελέσουν το έργο τους. Η ανταμοιβή τους για την αυταπάρνηση που κάθε καλοκαίρι δείχνουν είναι η απόλυση και η μανιασμένη επίθεση από ΜΑΤ, «Δράση» και άλλους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Με βομβίδες κρότου λάμψης, μηχανισμούς προπαγάνδας και “τρολ” στο διαδίκτυο προσπαθεί να καλύψει το γεγονός ότι έπρεπε να έχουν προσληφθεί και μονιμοποιηθεί τουλάχιστον 4.000 πυροσβέστες.

Η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινή βάρβαρη επίθεση, τάσσεται στο πλευρό των εποχικών πυροσβεστών στον δίκαιο αγώνα που κάνουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για πλήρωση όλων των κενών που υπάρχουν στην Πυροσβεστική, για να έχουν επαρκή, σύγχρονα και αποτελεσματικά μέσα στη μάχη που δίνουν με τις φωτιές».

Τελευταία Νέα

Τοπική Αυτοδιοίκηση: Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του dimarxos.gr [βίντεο]

Τοπική Αυτοδιοίκηση: Πολλά ήταν τα θέματα που μας απασχόλησαν...

Περιφέρεια Αττικής: Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του Δημ. Σταδίου Μαρκοπούλου

Περιφέρεια Αττικής: Ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά το...

Ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ

Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε την...

Καιρός: Πόσο ακόμα θα διαρκέσει το τσουχτερό κρύο

Καιρός: Το τσουχτερό κρύο όπως φαίνεται, ήρθε για να...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες