Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2026

Δήμος Περάματος: «Μπλόκο» από το δήμαρχο για το κυκλοφοριακό

Ακολουθήστε μας

Δήμος Περάματος: Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας που είχε εξαγγείλει, προκειμένου να δωθεί οριστική λύση στο πρόβλημα του κυκλοφοριακού φόρτου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του, κάνει πράξη ο δήμαρχος Περάματος.

Ο Γιάννης Λαγουδάκος, όπως είχε προαναγγείλει, τη Δευτέρα 28 Απριλίου θα κλείσε με διαδήλωση τη λεωφόρο Δημοκρατίας που είνι και ο κεντρικός δρόμος του δήμου, αντιδρώντας στο πρόβλημα με το κυκλοφοριακό, ιδίως τους μήνες όπου λειτουργούν και τα καραβάκια για τη Σαλαμίνα, καθώς και στο ότι η περιοχή στερείται επαρκών σταθερών συγκοινωνιών.

Στο πλευρό του δημάρχου αναμένεται να βρεθούν πολλοί κάτοικοι του Περάματος που συντάσσονται με το Γ. Λαγουδάκο και απαιτούν την λήψη άμεσων μέτρων για την λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη.

Τελευταία Νέα

Quiz: Ποιος δήμος στα Βόρεια της Αττικής «ξέμεινε» από στελέχη

Δήμος της Αττικής, που βρίσκεται στα Βόρεια, φαίνεται να...

Πεζοδρόμια που μυρίζουν… θάνατο – Ποιον δήμο απειλούν με αγωγές οι πολίτες

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τα πεζοδρόμια έχει...

Νίκος Παπαθανάσης: Ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κλειστού αθλητικού κέντρου Πτολεμαΐδας, ύψους 3,8 εκατ. ευρώ

Στο νέο Ειδικό Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2025 του...

Νίκος Χαρδαλιάς: Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής για την παιδική χαρά στον Λόφο Φινόπουλου

Νίκος Χαρδαλιάς: Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες