Δήμος Νέας Σμύρνης: Συνεχίζονται οι στειρώσεις

Ακολουθήστε μας

Δήμος Νέας Σμύρνης: Με στόχο οι γατοαποικίες να έχουν μόνο στειρωμένο πληθυσμό, που εξασφαλίζει την υγεία και την ευζωία των ζώων, το Γραφείο Αστικής Πανίδας του Δήμου Νέας Σμύρνης συνεχίζει το πρόγραμμα των στειρώσεων.

Ήδη παρεμβάσεις για στειρώσεις έχουν γίνει στην Παρασκευοπούλου, την Πλατεία Ζαρίφη, την Βοσπόρου, την Ελλησπόντου και την Πλατεία Σταδίου.

Οι εθελοντές της Πανίδας σε συνεργασία με την Φιλοζωική& Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Π. Φαλήρου και Νέας Σμύρνης κατάφεραν να συλλέξουν άλλες 18 γάτες από τις οδούς Μαγνησίας και Αϊδινίου και το πάρκο Μυρτιά.

Όλες οι προγραμματισμένες στειρώσεις έγιναν με την συνεργασία των σιτιστών της περιοχής ενώ τα ζώα μεταφέρθηκαν στο κτηνιατρείο με ασφάλεια με PET TAXI.

Το Γραφείο Αστικής Πανίδας θεωρεί ότι η συνεργασία Δήμου και εθελοντών μπορεί να προσφέρει το καλύτερο στα αδεσποτάκια της πόλης.

Τελευταία Νέα

Οινούσσες: Ξεκινά η ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων του οικισμού

Το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής έδωσε ομόφωνα το «πράσινο φως» για το έργο Ανάπλασης του εσωτερικού...

Θρήνος στο Λεωνίδιο – Έφυγε από τη ζωή ο επί 28 χρόνια δήμαρχος

Το Λεωνίδιο θρηνεί σήμερα την απώλεια του επί 28...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες