Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας: Η παιδική σκηνή της Θεατρικής Ομάδας «Ονειρωδοί» παρουσιάζει το έργο «Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς.
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 11πμ στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), καθώς επίσης την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11πμ και την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2024 στις 7μμ στην αίθουσα «Μίλτος Κουντουράς» του πρώην 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται να γνωρίσουν τα Χριστούγεννα μέσα από τα μάτια των παιδιών.
Άλλωστε ο ίδιος ο Κάρολος Ντίκενς είχε πει… «Εγώ θα τιμήσω τα Χριστούγεννα στην καρδιά μου και θα προσπαθήσω να τα κρατήσω εκεί ολόκληρο το χρόνο».
Διοργάνωση: Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας & ΠΠΙΕΔ – Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού “Φιλιώ Χαϊδεμένου”.
