Δήμος Μαρκοπούλου: Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος καθαριότητας για εμπρησμό από αμέλεια

Ακολουθήστε μας

Δήμος Μαρκοπούλου: Στη σύλληψη του αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου – Μεσογαίας για εμπρησμό από αμέλεια προχώρησαν χθες Τρίτη (1/7) στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.)

Αφορμή στάθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε χωματερή του Δήμου που χρησιμοποιείται για την εναπόθεση κλαδιών, ξηρών χόρτων και ογκωδών αντικειμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος συνελήφθη καθώς, σύμφωνα με τη Δ.Α.Ε.Ε., η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω του γεγονότος ότι ο κατηγορούμενος δεν φρόντισε να γίνει σωστή επιχωμάτωση των καμένων ξερών χόρτων και κλαδιών που υπήρχαν στο σημείο από προγενέστερη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στον χώρο στις 19 Μαΐου 2025.

Ο αντιδήμαρχος συνελήφθη χθες περίπου στις 21.30 και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Τελευταία Νέα

Θεσσαλία: Συναγερμός για την ποιότητα του αέρα – Τρεις πόλεις στις πιο επιβαρυμένες της Ελλάδας

Θεσσαλία: Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως...

Νίκος Παπαθανάσης:  Νέα χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για την απόκτηση διδακτικής εμπειρίας από κατόχους διδακτορικού διπλώματος σε Α.Ε.Ι.

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες