Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Το Σάββατο η παρουσίαση βιβλίου του Π. Καμάρα

Ακολουθήστε μας

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Το Σάββατο 17 Μαΐου 2025 και ώρα 19.00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης 24), θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρώην Δημάρχου Πεύκης, Παύλου Καμάρα, με τίτλο «Το δικό μου ταξίδι».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ένωση Δημάρχων Αττικής και τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα μιλήσουν:

  • ο Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης,
  • η Ζωή Ράπτη, πρ. Υφυπουργός και Βουλευτής Β’ Αθήνας,
  • ο Νίκος Μπάμπαλος, Δήμαρχος Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής,
  • και ο Δημήτρης Φωκιανός, πρώην Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Ο Παύλος Καμάρας άφησε έντονο αποτύπωμα στην Αυτοδιοίκηση και στην πόλη μας. Το βιβλίο του αποτυπώνει μια πορεία γεμάτη προσφορά. Είναι χαρά μας που η παρουσίασή του γίνεται εδώ, στον τόπο που υπηρέτησε με συνέπεια».

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Μπουζουκιού Διάλογοι» από σολίστες της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη και τη συμμετοχή του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με cocktail.

Τελευταία Νέα

«PosoKanei»: Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή – Θα αποκαλύπτει σε πραγματικό χρόνο τις τιμές στα ράφια

«PosoKanei»: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ηλεκτρονική...

Συνταγματική αναθεώρηση: Παρακολουθήστε LIVE τη συζήτηση στη Βουλή

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση. Τα μέλη της διακομματικής...

Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε κάνουν πρεμιέρα – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για χιλιάδες καταναλωτές ενόψει της...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες