Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2025

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Καθαρισμός του δάσους Αργύρη

Ακολουθήστε μας

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Οι οδοκαθαριστές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποίησαν καθαρισμό στο Δάσος Αργύρη. Η δράση αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για τη φροντίδα του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της καθαριότητας στους φυσικούς χώρους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε: «Το Δάσος Αργύρη είναι ένας σημαντικός χώρος πρασίνου για την περιοχή μας. Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου για την πολύτιμη δουλειά τους και καλώ όλους τους δημότες να συμβάλλουν στη διατήρησή του καθαρού».

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Οδοκαθαρισμού – Δημοτικής Συγκοινωνίας & Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων Και Ζώων Συντροφιάς, Μαρήλια Νικολαΐδου δήλωσε: «Η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Ευχαριστούμε το προσωπικό του Δήμου για την εξαιρετική προσπάθειά του και ζητούμε τη συνεργασία των δημοτών για να διατηρούμε τους δημόσιους χώρους καθαρούς».

Τελευταία Νέα

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας: Διάλεξη με θέμα « Ο ρόλος της τοπικής κοινωνίας στην πρόσληψη της εγκληματικότητας»

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας: Συνεχίζονται οι διαλέξεις στο πλαίσιο...

Δήμος Ζωγράφου: Ζωγραφιώτικο Καρναβάλι & Κούλουμα 2025

Δήμος Ζωγράφου: Ζωγραφιώτικο Καρναβάλι & Κούλουμα 2025 22, 23 Φεβρουαρίου...

ΠΟΠ-ΟΤΑ: Ενώνουν τις φωνές τους για τα Τέμπη – Πανελλαδική Απεργία στις 28/2

ΠΟΠ-ΟΤΑ: Έχουν περάσει δύο (2) ολόκληρα χρόνια από το...

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Έγκριση χρηματοδότησης για την κατασκευή κολυμβητηρίου

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ένα σημαντικό έργο υποδομής για την...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες