Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2025

Δήμος Κηφισιάς: Γήπεδο-στολίδι το Ζηρίνειο – «Να δώσουμε κίνητρα στα νέα παιδιά» το μήνυμα Ξυπολυτά

Ακολουθήστε μας

Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιo του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Μαζί Χτί-ζουμε», καλωσόρισε μια ακόμα χορηγία του «Tatoi Club», αυτή την φορά για τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου του Ζηρινείου, υλοποιώντας έργα αναβάθμισης, ύψους 155.000€.

Η νέα δημοτική αρχή, ακολουθώντας πιστά το Σχέδιο Αναβάθμισης και Κατασκευής Αθλητικών Υποδομών 2024-2025 για τον Δήμο, μετά την ανακαίνιση και τις επισκευές με ίδιους πόρους, που προηγήθηκαν τον Οκτώβριο στην Αίθουσα του ιστορικού χώρου του Δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου «Ι. Ζηρίνης», αποδέχτηκε τη δωρεά για τα απαραίτητα έργα και παρεμβάσεις στο κεντρικό «νεότερο» Κλειστό Γυμναστήριο του Ζηρινείου, εξασφαλίζοντας έτσι, ένα πλήρως ανακαινισμένο, σύγχρονο και ασφαλή χώρο άθλησης για τους συλλόγους, αλλά και τους πολίτες του Δήμου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στην οροφή του γηπέδου, στην οροφή βοηθητικού κτιρίου, στους χώρους του βοηθητικού κτιρίου, στα αποδυτήρια και στον χώρο του γηπέδου μπάσκετ-βόλεϊ. 

Δήμος Κηφισιάς: Γήπεδο-στολίδι το Ζηρίνειο - «Να δώσουμε κίνητρα στα νέα παιδιά» το μήνυμα Ξυπολυτά
Δήμος Κηφισιάς: Γήπεδο-στολίδι το Ζηρίνειο - «Να δώσουμε κίνητρα στα νέα παιδιά» το μήνυμα Ξυπολυτά
Δήμος Κηφισιάς: Γήπεδο-στολίδι το Ζηρίνειο - «Να δώσουμε κίνητρα στα νέα παιδιά» το μήνυμα Ξυπολυτά
Δήμος Κηφισιάς: Γήπεδο-στολίδι το Ζηρίνειο - «Να δώσουμε κίνητρα στα νέα παιδιά» το μήνυμα Ξυπολυτά

«Δε σταματάμε να στηρίζουμε έμπρακτα τους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία της Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας και της Εκάλης. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το “Tatoi Club”για τη στήριξή του, στην προσπάθειά που κάνουμε για να εκσυγχρονίσουμε τις παλιές αθλητικές υποδομές, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αντάξιες της πόλης μας, αλλά και των απαιτήσεων των πολιτών και των παιδιών μας. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και ασφαλώς αυτό το “στολίδι” της Κηφισιάς, αποτελεί ένα ακόμη τρόπο ενθάρρυνσης για την εκγύμνασή τους. Όπως είναι σημαντικό να κατασκευάζουμε νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, σαν κι αυτές με τη χορηγία του Tatoi Club στις Αδάμες, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στις Βαριές με χρηματοδότηση που εξασφαλίσαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών, τα γηπεδάκια μπάσκετ & 5χ5 στις Εργατικές Κατοικίες της Κάτω Κηφισιάς με τη χορηγία της Novibet, αλλά και αυτές που θα κατασκευαστούν εντός του επόμενου χρόνου στο Ζηρίνειο, είναι εξίσου σημαντικό να μπορούμε να συντηρούμε τις υποδομές μας» δήλωσε ικανοποιημένος ο κ. Ξυπολυτάς.

Από την πλευρά του το μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Δράσεων του Δήμου Κηφισιάς και πρόεδρος του ΖΑΟΝ, κ. Νίκος Κανελλόπουλος δήλωσε: “Χαίρομαι πάρα πολύ, που μία καινοτόμα ιδέα του Δημάρχου, όπως η θέσπιση του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Μαζί Χτί-ζουμε», έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η σύμπραξη και η ευαισθησία ιδιωτών-δημοτών με ανάγκες που έχει ο Δήμος και τις επωμίζεται. Επίσης είναι πολύ ενθαρρυντικό για τον αθλητισμό και δίνει κίνητρο στην Κηφισιά, να καταστεί η “πόλη του βόλεϊ”. Έχουμε δυνατότητες και 5 εξαιρετικές ομάδες (3 γυναικείες-2 ανδρικές). Όπως είπε και ο Δήμαρχος εξάλλου, είναι  πολύ βασικό για τη συνέχιση του προγράμματος “Μαζί Χτί-ζουμε” να μπορούμε να συντηρούμε τις υποδομές που κατασκευάζουμε».

Τελευταία Νέα

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας: Διάλεξη με θέμα « Ο ρόλος της τοπικής κοινωνίας στην πρόσληψη της εγκληματικότητας»

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας: Συνεχίζονται οι διαλέξεις στο πλαίσιο...

Δήμος Ζωγράφου: Ζωγραφιώτικο Καρναβάλι & Κούλουμα 2025

Δήμος Ζωγράφου: Ζωγραφιώτικο Καρναβάλι & Κούλουμα 2025 22, 23 Φεβρουαρίου...

ΠΟΠ-ΟΤΑ: Ενώνουν τις φωνές τους για τα Τέμπη – Πανελλαδική Απεργία στις 28/2

ΠΟΠ-ΟΤΑ: Έχουν περάσει δύο (2) ολόκληρα χρόνια από το...

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Έγκριση χρηματοδότησης για την κατασκευή κολυμβητηρίου

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ένα σημαντικό έργο υποδομής για την...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες