Δήμος Καλαμάτας: Προχωρά το Κλειστό Προπονητήριο στο Δημοτικό Στάδιο

Ακολουθήστε μας

Το υπό κατασκευή Κλειστό Προπονητήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Βασίλη Κουτραφούρη και Γιώργο Λαζαρίδη, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Οι εργασίες στο Κλειστό Προπονητήριο εξελίσσονται και στόχος είναι έως τον προσεχή Σεπτέμβριο η νέα αθλητική υποδομή να είναι έτοιμη, προκειμένου να αξιοποιηθεί για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών της πόλης. Αυτή την περίοδο η εγκατάσταση των αγωγών εξαερισμού και κλιματισμού, ενώ θα ακολουθήσουν οι εσωτερικές διαρρυθμίσεις, οι χώροι υγιεινής που προβλέπονται, τα αποδυτήρια, οι βοηθητικοί χώροι κ.ά.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Όπως μας έχει ενημερώσει ο ανάδοχος, το Κλειστό Προπονητήριο που κατασκευάζεται εδώ δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας θα είναι έτοιμο το Σεπτέμβριο. Ένα έργο το οποίο έχει πράγματι πολύ μεγάλη ανάγκη η αθλητική ζωή της πόλης. Ένα αθλητικό κέντρο, κλειστό, το οποίο θα χρησιμοποιούν οι ομάδες μπάσκετ της περιοχής μας και όχι μόνο και θα δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε και αρκετές ώρες στα αναπτυξιακά τμήματα των ομάδων. Ένα έργο το οποίο θα κοστίσει περίπου 1.400.000 €, τα οποία 500.000 προέρχονται από το πρόγραμμα Φιλόδημος και τα 900.000 € από Δημοτικούς Πόρους. Αυτό δείχνει -αν θέλετε- το πόσο αξία έχει αυτό το Κλειστό Προπονητήριο που κατασκευάζουμε για να λειτουργεί καλύτερα ο αθλητισμός στη περιοχή μας».

Τελευταία Νέα

Γιώργος Οικονόμου: Ο αυτοδιοικητικός που υπόσχεται… διαφάνεια με καταγγελίες και όχι με πράξεις

Αγία Παρασκευή: Ο Γιώργος Οικονόμου έχει επιλέξει να οικοδομήσει...

Γιώργος Οικονόμου: Εκείνοι είναι οι λάθος και αυτός ο Mr. «σωστός»

«Τι είχες Γιώργο, τι είχα πάντα» λέει μία λαϊκή...

ΕΝΠΕ: Αυτές είναι οι 13 προτάσεις για τη νησιωτικότητα

ΕΝΠΕ: Η συμμαχία των τεσσάρων νησιωτικών Περιφερειών της χώρας,...

Στο Μαξίμου ο Δούκας – Η καθημερινότητα των Αθηναίων στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Μητσοτάκη

Χάρης Δούκας: Η κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες