Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολείο – 6 μήνες χωρίς θέρμανση, έκλεισαν τρύπα με θρανία – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Παπαδημητρίου [βίντεο]

Ακολουθήστε μας

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Απογοήτευση και οργή προκαλούν στους δημότες του Ηρακλείου Αττικής οι τριτοκοσμικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν ένα σχολικό συγκρότημα.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στις εικόνες που ακολουθούν, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής όχι μόνο δεν έχει θέρμανση, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά κρύβει και μία τεράστια παγίδα στον προαύλιο χώρο, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων μαθητών. Μία μεγάλη λακούβα την οποία μάλιστα κάποιοι «φωστήρες» είχαν την ιδέα να την καλύψουν πετώντας από πάνω της μερικά θρανία. Όπως αναφέρει στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Πολιτών» κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, αυτή η λακούβα έγινε προκειμένου να βρουν τη ζημιά στο φυσικό αέριο που έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από την αρχή της χρονιάς.

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολείο της πόλης - 6 μήνες χωρίς θέρμανση, έκλεισαν τρύπα με θρανία - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Παπαδημητρίου [βίντεο]

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι εξαγριωμένοι γονείς έχουν αναγκαστεί να βάλουν από την τσέπη τους χρήματα προκειμένου να τοποθετηθούν κλιματιστικά στις αίθουσες όπου παρακολουθούν τα μαθήματα τα παιδιά τους. Το «αρπακόλλα» τέχνασμα της δημοτικής αρχής, όπως το χαρακτήρισε ο κ. Παπαδημητρίου, με την τοποθέτηση των θερμοπομπών δεν είχε ανταπόκριση καθώς οι αίθουσες ήταν αδύνατον να ζεσταθούν.

Αλγεινή εντύπωση ωστόσο προκαλεί η θέση της δημοτικής αρχής για το πολύ σοβαρό γεγονός που λαμβάνει χώρα στην περιοχή. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου το πρόβλημα υφίσταται ακόμη και σήμερα, ενώ τις επόμενες ημέρες η πρόγνωση της ΕΜΥ προειδοποιεί για πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις.

«Η δημοτική αρχή απαντά ότι επειδή είναι το σχολείο σε λειτουργία δεν μπορούν να γίνουν εργασίες κάτι το οποίο κρίνεται απαράδεκτο καθώς όταν υπάρχει μία ζημιά οφείλουν να έρθουν τα συνεργεία και να αποκατασταθεί η ζημιά» τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Πολιτών» κ. Γιώργος Παπαδημητρίου μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολείο της πόλης - 6 μήνες χωρίς θέρμανση, έκλεισαν τρύπα με θρανία - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Παπαδημητρίου [βίντεο]

Συμπληρώνοντας τη δήλωση του κ. Παπαδημητρίου οφείλουμε να τονίσουμε ότι η αποκατάσταση των ζημιών θα πρέπει να γίνεται ακαριαία πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε σε σχολεία όπου υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά.

Ελπίζουμε η δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, παρά την ανεξήγητη αργοπορία της, και να διευθετηθεί άμεσα το θέμα.

Τελευταία Νέα

ΠΟΕ ΟΤΑ: «Λουκέτο» στους Δήμους στις 9 Απριλίου

ΠΟΕ ΟΤΑ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Περιφέρεια Αττικής: Αύριο ο Απολογισμός πεπραγμένων για το 2024

Περιφέρεια Αττικής: Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του...

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του οικοπέδου Παχή

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Με απόλυτη επιτυχία και σε ελάχιστο...

ΚΕΔΕ: Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 27 Μαρτίου

ΚΕΔΕ: Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025 και ώρα...

ΠΕΣΥΔΑΠ: 160 δήμοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα αδέσποτα ζώα – «Να αλλάξει τώρα η υπάρχουσα νομοθεσία»

Το παρών στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση που οργάνωσε ο ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες