Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Δωρεάν όλα τα παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς 

Ακολουθήστε μας

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Μια νέα χρονιά ξεκινά για τα παιδιά στους βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και όλα θα φιλοξενηθούν και φέτος δωρεάν, χωρίς να επιβαρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Σε ένα φιλικό περιβάλλον με συνεχείς ανακαινίσεις των δημοτικών υποδομών, τα παιδιά θα έχουν υψηλής ποιότητας σίτιση αλλά και προγράμματα μουσικής από καθηγητές του Ωδείου του Δήμου, γυμναστική και ιατρική παρακολούθηση.

“Ο Δήμος μας συνεχίζει να είναι από τους πρωτοπόρους στην χώρα μας που προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν χωρίς τροφεία και νιώθουμε υπερήφανοι για πολλοστή φορά που διαθέτουμε σταθμούς – πρότυπα, χάρη στο εξαιρετικό εκπαιδευτικό προσωπικό που τα στελεχώνει. Τα παιδιά μας αξίζουν τα καλύτερα και τα έχουν στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης” δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Τελευταία Νέα

Οινούσσες: Ξεκινά η ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων του οικισμού

Το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής έδωσε ομόφωνα το «πράσινο φως» για το έργο Ανάπλασης του εσωτερικού...

Θρήνος στο Λεωνίδιο – Έφυγε από τη ζωή ο επί 28 χρόνια δήμαρχος

Το Λεωνίδιο θρηνεί σήμερα την απώλεια του επί 28...

Δήμος Καλαμαριάς: Αυτοψία Δήμα στην Οδό Πόντου – «Άμεση πρόσβαση στους σταθμούς του Μετρό»

Την περιοχή της οδού Πόντου στην Καλαμαριά επισκέφθηκε, σήμερα,...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες