Δήμος Δάφνης Υμηττού: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου το Σάββατο στις 15 Φεβρουαρίου 2025, 11:00 – 13:00, το ΚΕΠ Υγείας διοργανώνει δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη της νόσου.
📌 Τι θα περιλαμβάνει η δράση:
✅ Διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου για την πρόληψη του καρκίνου.
✅ Δωρεάν διανομή συμπληρώματος διατροφής Ιπποφαές από την SuperFood.
✅ Διανομή χρυσού φιόγκου, συμβόλου ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο.
✅ Δημιουργία βιβλίου ελπίδας, όπου οι συμμετέχοντες θα γράψουν μηνύματα στήριξης για τους ογκολογικούς ασθενείς.
✅ Προσφορά κερασμάτων για όλους.
✅ Φωταγώγηση του ΚΕΠ Υγείας στο συμβολικό χρυσό χρώμα.
🔹 Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Νικόλαος Τσιλίφης, ως παιδίατρος με βαθιά γνώση και εμπειρία στη φροντίδα των παιδιών, δηλώνει:
“Νιώθω την ευθύνη να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για την έγκαιρη διάγνωση, τη σωστή θεραπεία και την ανακούφιση των παιδιών και των οικογενειών τους σε κάθε βήμα της μάχης τους. Η υγεία και η ευημερία των παιδιών είναι προτεραιότητα, και ως γιατρός και δήμαρχος δεσμεύομαι να συμβάλλω ενεργά σε αυτό τον αγώνα.”
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα μέλλον γεμάτο υγεία και ελπίδα! 🎗️💛