Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2025

Δήμος Χαϊδαρίου: Επίσκεψη του Δημάρχου στον υπουργό Εσωτερικών – Στο επίκεντρο τα προβλήματα χρηματοδότησης

Ακολουθήστε μας

Δήμος Χαϊδαρίου: Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο είχε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Νίκο Σταθόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολιτικής Προστασίας Κώστα Σταθά.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει ότι ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι έθεσαν στον υπουργό τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης αλλά και της υποστελέχωσης, τα οποία θέτουν σοβαρά εμπόδια στο υπάρχουν παροχές υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες.

Έθεσαν επίσης τα ζητήματα της χρηματοδότησης για τα σχολεία, της αντισεισμικής πρόληψης και ελέγχων, της αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας αλλά και ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, όπως είναι η καθαριότητα, η κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων κτλ.

Σχετικά με την τακτική χρηματόδοτηση, ο κ. Λιβάνιος τους ενημέρωσε αρχικά πως τις επόμενες ημέρες θα δοθεί 1,5 ΚΑΠ επιπλέον. Για τα υπόλοιπα ζητήματα, ανέφερε πως θα επανεξεταστούν, προκειμένου να υπάρξουν αυξήσεις στις επί μέρους χρηματοδοτήσεις και στις παρεμβάσεις.

Τελευταία Νέα

Ομπράντοβιτς: Δουλεύω χωρίς μισθό στην Παρτίζαν

Ομπράντοβιτς: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη σε...

Δήμος Διονύσου: Διανομή καυσόξυλων σε ευπαθείς πολίτες

Δήμος Διονύσου: Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει το πρόγραμμα διανομής...

Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις – Η πληρωμή της πρώτης δόσης

Επίδομα παιδιού: Το επίδομα παιδιού (Α21) αποτελεί βασικό οικονομικό...

Χωρίς πλοία στις 28 Φεβρουαρίου – 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΝΟ

Χωρίς πλοία στις 28 Φεβρουαρίου: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αποφάσισε...

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Δωρεάν εξετάσεις για τρία σημαντικά νοσήματα

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες