Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Στοχευμένες δράσεις Μαμαλάκη – «Συνεχίζουμε με πράξεις και συνέπεια»

Ακολουθήστε μας

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Στην ευρύτερη περιοχή της οδού Τρεμπεσίνας η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά»
Ο Δήμος συνεχίζει με στοχευμένες παρεμβάσεις και δράσεις καθαριότητας το πρόγραμμα «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά».

Την Παρασκευή 9 Μαΐου, συνεργεία του Τμήματος Καθαριότητας και του Τμήματος Πρασίνου πραγματοποίησαν εκτεταμένες εργασίες στην ευρύτερη περιοχή της οδού Τρεμπεσίνας, στο πλαίσιο του προγράμματος καθαρισμού και φροντίδας του Δήμου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη, ενώ το συντονισμό των ομάδων είχε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Κωνσταντίνος Κυριακάκης.

Στις σχετικές εργασίες συμμετείχαν συνολικά 40 εργαζόμενοι, ενώ πραγματοποιήθηκε ένα ολοκληρωμένο πλάνο παρεμβάσεων, το οποίο περιλάμβανε:

Καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων που παρουσίαζαν συσσώρευση απορριμμάτων και βλάστησης
Πλύσιμο κάδων απορριμμάτων
Αποψιλώσεις από τους οδοκαθαριστές
Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, με τη χρήση ανοικτού φορτηγού
Με αφορμή τον καθαρισμό ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους οι οποίοι συντονισμένα εργάζονται προκειμένου να γίνει καλύτερη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν τους δημότες.

«Με πράξεις και συνέπεια, συνεχίζουμε να φροντίζουμε κάθε γειτονιά! Μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων με την υποστήριξη του απαραίτητου εξοπλισμού, πραγματοποίησε μια παρέμβαση η οποία κάλυψε ένα ευρύ φάσμα εργασιών με στόχο τη συνολική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου. Η καθαριότητα της πόλης μας είναι ευθύνη και υποχρέωση μας απέναντι στο περιβάλλον και τους πολίτες. Συνεχίζουμε καθημερινά, με σχέδιο, συνέπεια για μια πόλη καθαρή, ανθρώπινη και φιλόξενη για όλους. Στη πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας βρίσκεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μαζί με τα τμήματα Καθαριότητας και Πρασίνου».

Τρόποι επικοινωνίας

Για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να αναφέρουν μέσω της «Γραμμής του Δημότη» 213 200 7708 (καθημερινά 08:00- 17:00), τα ζητήματα που απασχολούν τη γειτονιά τους.

Τα αιτήματα λαμβάνονται υπόψη, ομαδοποιούνται και προωθούνται προς επίλυση από τα συνεργεία του Δήμου. Επιπλέον μπορούν να επικοινωνούν με το δήμο μέσω της εφαρμογής στο κινητό city-on και της ενότητας City Agenda στη σελίδα του δήμου.

Τελευταία Νέα

Περιφέρεια Αττικής-Χαρδαλιάς: Η Αττική άντεξε – Δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι

Στον Κηφισό βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/12) ο...

1ο Πολυθεματικό Συνέδριο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Σπανάκης: Οι 23 άξονες του νέου Κώδικα

Ως «ένα καινοτόμο πλέγμα διατάξεων το οποίο επικαιροποιεί, κωδικοποιεί,...

Κακοκαιρία BYRON: Θα διαρκέσει μέχρι τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου – Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων...

Σοκαριστικό: Αυτός είναι ο δήμαρχος που χρωστά ΜΑΠ και «επίδομα γάλακτος» σε δημοτικούς υπαλλήλους

Ο δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Κωνσταντίνος Παπασιώζος καθώς και...

Κακοκαιρία BYRON: Δήμαρχος «τα χώνει» στην κυβέρνηση και το 112 – «Πώς πήραν αυτή την απόφαση;»

Κατά της κεντρικής κυβέρνησης στράφηκε με έντονο ύφος ο...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες