Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Δήμαρχος «κλείνει» Δήμο για να κατέβει το προσωπικό στη συγκέντρωση

Ακολουθήστε μας

Δήμαρχος «κλείνει» Δήμο: Να πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο για λειτουργία του δήμου Χανίων με προσωπικό ασφαλείας από τις 11 και μετά την Παρασκευή ώστε οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να πάρουν μέρος στη διαδήλωση για τα Τέμπη, ζήτησε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στις ανακοινώσεις του, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

«Να διεκδικήσουμε τα αυτονότητα που δυστυχώς είναι ζητούμενα να βγει η αλήθεια στο φως και να αποδoθεί δικαιοσύνη σε όλους αυτούς που έφταιξαν» τόνισε.

Όλη αυτή η κινητοποίηση έχει μια πολύ θετική ανάγνωση ότι η κοινωνία μπορεί να συσπειρώνεται (…) Εμείς ως δήμος Χανίων για να διευκολύνουμε την συμμετοχή των εργαζομένων θα πάρουμε απόφαση για συμμετοχή του δήμου Χανίων, θα δώσουμε εντολή στον γενικό γραμματέα να αναλάβει να λειτουργήσουν τα τμήματα με προσωπικό ασφαλείας.

Ο δήμος Χανίων οφείλει να αφουγκράζεται τις αγωνίες της κοινωνίας, να προωθεί τα αιτήματά της. Η κοινωνία δεν παίρνει πειστικές απαντήσεις» τόνισε.

aftodioikisi.gr

Τελευταία Νέα

ΠΟΕ ΟΤΑ: «Λουκέτο» στους Δήμους στις 9 Απριλίου

ΠΟΕ ΟΤΑ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Περιφέρεια Αττικής: Αύριο ο Απολογισμός πεπραγμένων για το 2024

Περιφέρεια Αττικής: Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του...

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του οικοπέδου Παχή

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Με απόλυτη επιτυχία και σε ελάχιστο...

ΚΕΔΕ: Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 27 Μαρτίου

ΚΕΔΕ: Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025 και ώρα...

ΠΕΣΥΔΑΠ: 160 δήμοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα αδέσποτα ζώα – «Να αλλάξει τώρα η υπάρχουσα νομοθεσία»

Το παρών στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση που οργάνωσε ο ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες