Δήμαρχος Ελληνικού: Η υπομονή μας κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί

Ακολουθήστε μας

«Θλιβερή» χαρακτήρισε την εικόνα του κ. Μουζάλα να σπρώχνεται με τους μετανάστες ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος τόνισε ότι τέτοια γεγονότα δεν τιμούν την ελληνική κοινωνία. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του δημάρχου.

Η θλιβερή εικόνα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας να σπρώχνεται με μετανάστες και στη μέση να βρίσκονται αστυνομικοί και μικρά παιδιά, δεν τιμά την Ελληνική κοινωνία.

Μετά τα γεγονότα επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο οι καταγγελίες, που εδώ και πολύ καιρό, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος έχει επισημάνει για τις τραγικές συνθήκες διαμονής μεταναστών και προσφύγων στον καταυλισμό του Ελληνικού. Ενός Ελληνικού που θυμήθηκε να επισκεφθεί ο κ. Μουζάλας, το οποίο έχει παραδοθεί σε “περίεργες οργανώσεις”, όπως ο ίδιος δήλωσε, οι οποίες αλωνίζουν ανεξέλεγκτα στον καταυλισμό του Ελληνικού.

Η σημερινή κατάσταση στον καταυλισμό του πρ. Αεροδρομίου είναι άδικη για τους μετανάστες. Είναι όμως άδικη και για τους κατοίκους του Ελληνικού και συνολικά για τους κατοίκους της Νότιας Αθήνας που χτυπημένοι από την ανεργία και τη φτώχεια, περιμένουν ακόμα να δουν τις μπουλντόζες της επένδυσης στο Ελληνικό.

Αντί να ξεκινήσει η επένδυση στο Ελληνικό ο κ. Μουζάλας έχει επιλέξει να σπρώχνεται με τους μετανάστες κρατώντας τους “ομήρους”, βυθίζοντας στην μιζέρια και στην οπισθοδρόμηση ολόκληρη την περιοχή. Η υπομονή όλων κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί.»

Τελευταία Νέα

Κεφαλονιά: Αυτός είναι ο δήμαρχος που ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας της 19χρονης

Ποιος δήμαρχος δεν έμεινε στα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα και...

Δήμος Καλαμάτας: Προχωρά το Κλειστό Προπονητήριο στο Δημοτικό Στάδιο

Το υπό κατασκευή Κλειστό Προπονητήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας επισκέφτηκε...

Αφθώδης πυρετός: Αυστηρή τήρηση των μέτρων, στήριξη των πληγέντων και ενίσχυση με 10 κτηνιάτρους – Τι συζητήθηκε στο ΥΠΑΑΤ

Έκτακτη σύσκεψη για τον αφθώδη πυρετό, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής...

Μετέωρα: Συνεχίζεται η αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία «Boris»

Στον Δήμο Μετεώρων, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αποκατάστασης των ζημιών...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες