Μπουτάρης: Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει χωρίς λεωφορεία ούτε για μια ώρα

Ακολουθήστε μας

Η Θεσσαλονίκη «δεν μπορεί να μείνει χωρίς αστική συγκοινωνία, χωρίς λεωφορεία, ούτε για μια ώρα», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος την Τρίτη συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της πόλης, εν όψει της εξαγγελθείσας επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε ότι το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ή και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπου παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότεινε στους φορείς να ζητήσουν από κοινού από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, συνάντηση στην Αθήνα, το αργότερο ως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα της καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων, αλλά και για να ενημερωθούν για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μπουτάρης πρότεινε επίσης, οι φορείς από κοινού να καλέσουν το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ, να αναβάλει προσωρινά την εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας, έως ότου επιτευχθεί η συνάντηση με τον υπουργό.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Τελευταία Νέα

ΚΕΔΕ: Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ορεινών Δήμων – Το δημογραφικό και οι καθημερινές προκλήσεις

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών...

Beyond 2026: 12 + 1 λόγοι για να επισκεφτείτε το Metropolitan Expo

Ανοίγει αύριο Τετάρτη τις πύλες της η Beyond 2026,...

Γαλάζιες Σημαίες 2026: Αυτές είναι οι 624 πιο καθαρές παραλίες στην Ελλάδα [Λίστα]

Η Ελλάδα κατέγραψε για ακόμη μία χρονιά ισχυρή παρουσία...

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την ανατροπή της αποφυλάκισής του – Τι ζήτησε

Στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, μετά την απόφαση του Ε'...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες